Kosttilskud

Kosttilskud

En kort liste over kosttilskud til en animalsk diæt. Vi er stærkere tilhængere af rigtig mad frem for kosttilskud, men der er praktiske årsager til hvorfor et kosttilskud kan være en fordel. Organkød, fed fisk og græsfodret kød er dyre fødevarer og kan være svære at skaffe regelmæssigt. Vi anbefaler især levertran og frysetørret organkød, som er naturens multivitaminer, og indeholder alt hvad du ikke får gennem en almindelig kødbaseret diæt. 

Möllers Tran

Möllers Tran er en ægte carnivore multivitamin. Möllers tran, eller alle typer torskelevertran for den sags skyld, indeholder mindre EPA og DHA end fiskeolier, men indeholder store mængder af vitamin A, D og E. Det er derfor altid smartest at vælge torskeleverolie frem for fiskeolier. Folk der ikke spiser fed fisk, eller organkød som lever, bør overveje fiskelevertran som et kosttilskud, da det sikrer både en bedre fedtsyrebalance og at ens A-vitamin behov er dækket. Möllers Tran kan findes i stort set alle butikker til en rigtig god pris.

Køb Möllers Tran

Pris 118.95kr for 250ml inkl. fragt 

Nordic Naturals Arctic Cod Liver Oil

Til dem der ikke bryder sig om at spise flydende levertran, har Nordic Naturals et produkt minder meget om Möllers Tran, i kapselform. Nordic Naturals fører også en D-vitamin beriget udgave af både deres flydende torselevertran og deres kapsel udgave. Prisen er dog betydeligt højere på Nordic Natural’s produkter.

Køb Nordic Naturals Arctic Cod Liver Oil

Pris 430kr for 180 kapsler inkl. fragt

Ancestral Supplements

Ancelstral Supplements producerer en række produkter på frysetørrede organer. Alle organer er fra 100% græsfodrede og medicinfri kvæg og der føres en række produkter. Fordelen ved frystørrede organer er at vitaminindholdet er bevaret, dvs at fordelene ved organer kan fås uden at skulle spise dem på en regulær basis. Priserne er overskuelige, og de kan fås fra flere Europæiske forhandlere. 

Ancestral Supplements Grass Fed Beef Liver
Ancestral Supplements Grass Fed Beef Pancreas
Ancestral Supplements Grass Fed Beef Kidney
Ancestral Supplements Grass Fed Beef Heart
Ancestral Supplements Grass Fed Beef Lung
Ancestral Supplements Grass Fed Beef Brain

Pris 373kr for 180 kapsler inkl. fragt

Thorne Research - Vitamin D3/K2

D3 og K2 er et af de tilskud som at flest folk vil mangle i deres kost, uanset hvilken kost der spises. At dække ens D3 behov gennem kost er udfordrende, og kan være svær at få dækket gennem solen i vinterhalvåret, og K2 produktionen kan hos mange folk være hæmmet efter medicin, dårlig kost og er svært at finde på en carnivore diæt, da den primært er tilstede i fermenterede fødevarer, som der er få af på carnivore. Da D3 og K2 fungerer synergistisk er det en fordel at få begge i et kosttilskud der har et balanceret forhold. Thorne Research’s produkt bruger K2 varianten MK4 og er opløst i MCT olier for at sikre den biologiske tilgængelighed.

Køb Thorne Research Vitamin D3/K2

Pris 351kr for 30ml inkl. frag