Info

Information

Vores ønske er at gøre livet lettere for dig der søger information omkring kødbaseret ernæring. Derfor har vi opsamlet en række artikler, links og anden information der skal hjælpe med præcis dette. Hvis du selv ønsker at bidrage til dette, bedes du benytte de sociale medier til at komme i kontakt med administrator. 

Vidensbank

En opsamling af de videnskabelige undersøgelser der ligger bag al information på Carnivore Danmark. Vi stræber os på kun at benytte gratis og frit tilgængelige undersøgelser til vores opslag, så at alle kan gå i dybden med indholdet.

Du kan finde vidensbanken her.

Kosttilskud

En liste af kosttilskud som er anbefalet af Carnivore Danmark. Vi anbefaler altid at man forsøger at spise rigtig mad, men der er massere af årsager til hvorfor man ville vælge at supplere ens diæt med kosttilskud. Det kan for eksempel væren fordel at tage D-vitamin i vinterhalvåret og supplere med fiskeolie, hvis at man ikke ofte spiser fed fisk.

Du kan finde listen over kosttilskud her.

Links

En liste af links til udvalgte hjemmesider, som at kan være relevante for folk på en carnivore diæt. Disse sider omhandler emner som kost, autoimmune lidelser, vægttab og meget andet.

Du kan finde listen over links her.